Nieuws Augustus 2020

28-08

Pedri: "Genieten van het voetballen"

BarçaTV + première 'Bienvenido: Pedri', waarin de nieuwe aanwinst van de club in een diepgaand interview vertelt over zijn carrière tot nu toe

Pedro González, beter bekend als Pedri, werd vorige week officieel voorgesteld als speler van FC Barcelona. Gelijktijdig met zijn presentatie, BarçaTV + première 'Bienvenido, Pedri', een speciaal programma gewijd aan het leren kennen van de jongen van de Canarische Eilanden. Pedri, een Barça-fan van jongs af aan, heeft altijd gezegd dat hij blij was met de mogelijkheid van deze grote kans. In het programma nam hij ook deel aan een reeks games, zoals het proberen om spelers te identificeren op basis van kinderfoto's.

Een van de meest bijzondere momenten was echter de verrassing die hij ontving met betrekking tot zijn held, Andrés Iniesta.

Zijn eerste dagen als Barça-speler

"Ik ben heel goed ontvangen en ik ben erg blij. Ik ben erg blij met deze kans."

"Trainen bij Ciutat Esportiva is een luxe. Ik hoop dat ik jarenlang van de faciliteiten kan genieten. Ik ben verbaasd."

"Meteen, vanaf het moment dat ik mijn teamgenoten ontmoette, voelde ik me heel goed. Trincao en ik kunnen het bijvoorbeeld heel goed vinden. Evenzo met Matheus. Ik kijk er echt naar uit om te genieten van de tijd met al mijn teamgenoten. , en van hen te leren. "

Pedri als speler

"Ik voel me op mijn gemak als ik in het centrum speel, hoewel het waar is dat ik op de vleugel heb gespeeld - aan beide kanten. Het is goed om veelzijdig te zijn. Dat is belangrijk voor een speler, want het betekent dat de coach je op andere posities kan gebruiken."

"Spelen voor Las Palmas was goed voor me, want spelen in de Segunda División - een zware competitie - heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen heb gewonnen."

"Passing voetbal is mijn grootste deugd. Mijn doel is om de anderen te laten spelen en te genieten van voetballen."

"Ik concentreer me niet op het breken van een record. Ik wil genieten van mijn dagelijkse werk, doen wat ik leuk vind en verbeteren."

"Mijn belangrijkste doel is om te debuteren. Dat heb ik nog niet gedaan en ik kijk er naar uit. Ik moet me verbeteren en hard werken om dat te doen. Wat mijn debuut ook is, ik zal het altijd onthouden. . Het wordt de meest bijzondere dag van mijn leven, want daar heb ik altijd van gedroomd. "

Foto: www.fcbarcelona.com

Gerelateerd nieuws