Nieuws Januari 2015

22-01

Luis Enrique: “We zijn er nog niet”

Na de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Copa del Rey tegen Atlético Madrid gaven coach Luis Enrique en een aantal spelers hun reactie over de 1-0 overwinning. Lucho was positief, maar weet dat Barça nog niet door is naar de halve finale. “We hebben een positief gevoel overgehouden aan deze overwinning, maar we zullen de return ook moeten winnen”, aldus Luis Enrique, die vervolgde met: “Het team van Diego Simeone heeft een goede defensie, wellicht een van de beste ter wereld. Daarom verwacht ik dat Atlético het onze aanvallers lastig gaat maken.” De coach van Barça is tevreden over de prestatie van het team. “We hebben goed verdedigd en we hebben laten zien dat we nog steeds hongerig zijn naar succes. Daar ben ik tevreden over.”

Ook Andrés Iniesta gaf een positieve reactie na de winst op Atlético. “We zijn blij met deze overwinning. Het is een goed resultaat en 1-0 is een eerlijke afspiegeling. Toch zijn we er nog niet en zullen we ook de return moeten winnen.”

Vervolgens sprak Ivan Rakitić met de pers. “We hebben geen tegendoelpunt geïncasseerd, dat is ook belangrijk. Daarnaast hebben we zelf een aantal kansen gecreëerd”, vertelde de Kroaat, die al uitkijkt naar het tweede duel in de kwartfinale. “We zullen met een goed gevoel naar Madrid afreizen voor de return en in de halve finale proberen te komen.”

Video’s: www.fcbarcelona.cat