Nieuws Oktober 2013

25-10

Het aftellen tot Fanreis 1 is begonnen!

Over anderhalve week bijt de eerste groep reizigers het spits af met de allereerste fanreis van het seizoen 2013/14!

Op vrijdag 1 november vertrekt de groep reizigers al om 6.45uur in de ochtend van Weeze Airport voor een lang weekend Barcelona. Rond een uur of negen landen zij op Girona en vertrekken zij naar het hotel in Calella. Na wat vrije tijd en wellicht een paar uurtjes slaap gaat men ’s middags al naar Camp Nou, want de stadsderby tegen Espanyol wordt verrassenderwijs al die avond om 21.00u gespeeld. Meteen een goede start van wat een geweldig weekend moet worden!

Zaterdagochtend wordt de groep naar het Plaça de Catalunya gebracht om een heerlijke toeristische dag in Barcelona te spenderen, terwijl de zondag in het teken staat van de vrije rondleiding door het Camp Nou, het spectaculaire Barça Museum en niet te vergeten de overweldigende FCB Mega Store, waar men werkelijk ogen te kort komt voor alle Barça-merchandise die daar uitgestald staat!

Op maandag 4 november kunnen de reizigers lekker uitslapen en genieten van een laatste paar uurtjes in Calella, met wellicht een strandwandeling, voor de bus iets voor tweeën richting het vliegveld vertrekt. Pas rond een uur of half zeven is het touchdown in Nederland en zit er een geweldig lang weekend Barcelona op met ongetwijfeld prachtige foto’s, herinneringen, ervaringen en natuurlijk hopelijk de drie punten in de Spaanse competitie!

Voor deze fanreis kan niet meer geboekt worden, maar er zullen dit seizoen nog vier fanreizen volgen! Dus wilt u ook een (voetbal)weekend Barcelona meemaken? Kijk dan snel op onze fanreispagina en boek uw weekend!