Nieuws November 2019

26-11

Camp Nou staat voor “renovatie”.

Volgt er in de zomer van 2020 een renovatie binnen de selectie of gaat Barça door selecteren. Feit is, dat er volop speculaties plaats vinden om voor alle linies versterkingen aan te trekken.

Was er eerder sprake van interesse voor Lautaro Martinez van Internazionale om de aanvals linie te versterken, inmiddels duikt ook de naam van Pierre-Emerick Aubameyang op. Aubameyang heeft het op het moment niet meer zo naar zijn zin bij Arsenal en kan een interessante optie zijn. Tevens valt de naam van Willian aangezien het contract van de 31-jarige Chelsea aanvaller het komende jaar afloopt.

Of er op het middenveld wijzigingen zullen gaan plaats vinden wordt ook de vraag. Samuel Umtiti heeft aangegeven niet uit te sluiten in de nabije toekomst terug te keren naar Olympique Lyon en Internazionale Milan heeft interesse getoond in Arturo Vidal. Barça heeft echter aangegeven dat dit zeker niet in de komende winterperiode zal geschieden. Anders ligt het voor Rakitić, hier valt over te praten. Barça op zijn beurt heeft dan weer interesse in Eduardo Camavinga, een 17-jarige controlerende middenvelder van Stade Rennes.

Voor de versterking van de achterhoede circuleren de namen van Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Lukas Klosterman (RB Leipzig) op rechtsachter plaats en in het centrum (concurrentie of versterking voor/naast Pique) Nikola Milenkovic (Fiorentina) en Andreas Christensen (Chelsea).

Gaat er werkelijk met geld gesmeten worden of blijft het bij geruchten, wij blijven het volgen.

Foto: www.fcbarcelona.com