Nieuws Mei 2013

22-05

Bestel nu het nieuwe thuisshirt!

Dinsdag presenteerden FC Barcelona en Nike het nieuwe thuis- en uittenue voor het seizoen 2013/2014. Het thuistenue kunt u nu al bestellen in de Barcelona Fan Shop!

Het thuistenue is natuurlijk weer 'blaugrana', waarbij de meer traditionele banen terugkeren. Voor het uittenue is gekozen voor dezelfde verticale banen, maar dan in het geel en rood, een vanzelfsprekende verwijzing naar de Catalaanse vlag. De shirts worden overigens zeer milieubewust gemaakt. Per shirt worden dertien gerecyclede plastic flessen gebruikt. Ze zijn, mede daardoor, lichter dan ooit.

Al met al is het zeer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Barcelona Fan Shop, waar de nieuwe thuisoutfit dus nu al besteld kan worden.

Nike heeft vooralsnog 11 juni opgegeven als leverdatum voor het nieuwe uittenue, echter zodra het uittenue beschikbaar is, is deze natuurlijk ook in de Barcelona Fan Shop te vinden. Ook de nieuwe trainingslijn zal binnenkort leverbaar zijn.

Bent u lid van de Fan Club Barcelona? Dan krijgt u maar liefst 7,5% korting op alle producten uit de Barcelona Fan Shop! En last but not least! Voorkom dat u een namaakshirt koopt of een shirt met niet-originele bedrukking! Weet in ieder geval dat alle producten en bedrukkingen van de Barcelona Fan Shop origineel en authentiek zijn!

Klik hier om direct naar de Barcelona Fan Shop te gaan.