Nieuws Mei 2013

23-05

Barça terug op het trainingsveld

FC Barcelona stond donderdag weer eens op het trainingsveld. De groep had maar liefst drie dagen vrij gekregen om het kampioenschap te vieren.

De training werd geleid door Jordi Roura. De assistent-trainer van FC Barcelona vervangt deze dagen hoofdtrainer Tito Vilanova die in New York is voor de behandeling tegen zijn ziekte. Onder leiding van Roura werken de spelers toe naar de beladen derby van zondag, uit bij Espanyol.

Adriano (tekende woensdag een contract tot 2017) en Dani Alves trainden weer mee met de rest van de selectie. De Brazilianen keren terug na een lichte blessure. Eric Abidal trainde nog wel apart en Lionel Messi was bij de fysiotherapeuten. Gerard Piqué was er niet bij op de training. De verdediger had van de club toestemming gekregen om de oefensessie te laten schieten vanwege persoonlijke omstandigheden. Piqué is er vrijdag wel weer bij als de blaugranas weer gaan trainen.

Op de foto lijkt het alsof het regent, maar het was water. De spelers hadden zichtbaar plezier bij het trainen onder een temperatuur van 20 graden en een stralende zon.