Nieuws Maart 2017

24-03

Barça internationals in actie

Voor de WK kwalificatie zijn deze week al drie blaugranas in actie gekomen met hun land. Zo kwam Neymar Jr. met Brazilië in actie. De Goddelijke Kanaries wonnen in Montevideo met 4-1 van het Uruguay van Luis Suárez. Neymar gaf de assist voor de 1-1 van Paulinho en maakte zelf de 3-1. Door deze overwinning verstevigde Brazilië de koppositie en staat nu zeven punten los op de nummer twee, Uruguay.

De nummer drie in de poule, Argentinië, kwam in actie tegen het Chili van onder andere voormalig Barça doelman Claudio Bravo en spits Alexis Sánchez. Lionel Messi en Javier Mascherano speelden de gehele wedstrijd. La Pulga benutte na een kwartier een penalty, waardoor de Argentijnen het duel met 1-0 wisten te winnen.

De vierde Barça speler die voor zijn land in actie kwam, was Denis Suárez. De middenvelder kwam voor Spanje U21 voor Mikel Oyarzabal in het veld tijdens het duel tegen de leeftijdsgenoten uit Denemarken. Denis Suárez scoorde het derde doelpunt namens de Spanjaarden, die het duel met 3-1 wisten te winnen.